Predstavljamo Vam “Atlas Sport”, radnju opreme za fitnes i bodibilding iz Beograda, jedinu pravu prodavnicu sportske opreme i preparata koja ima sve sto vam treba, kad god vam treba, i gde god vam treba. Ovde možete naći pravi savet i sagovornika sa kim ćete lako doći do odgovarajuće opreme koju tražite. Imamo preko 15 godina iskustva i nalazimo se u Radničkoj ulici br. 47 u Beogradu (nedavno smo se preselili sa beogradskog sajma).

Počeli smo sa radom 1992. godine i od tada smo ostvarili nebrojeno kontakata i zadovoljnih mušterija.Imamo veliku bazu članova sa kojima ostvarujemo izuzetnu saradnju i rezultate.

Naš fitnes i bodibilding centar raspolaže sa trenažerima, tegovima, sportskim rekvizitima kao i suplementima i profesionalnom CARDIO i STRENGTH opremom svih svetskih renomiranih proizvođača. Vrhunac ponude su veliki broj traka za hodanje, eliptika, stepera, bicikala, ergometara, klupa i sprava za vežbanje.

Voleli bismo da nas što pre kontaktirate jer smo najbolji po Vas, što možete uraditi i na našem sajtu jednostavnim ubacivanjem Vaših podataka u naš kontakt obrazac , a mi ćemo Vas ubrzo kontaktirati i dogovoriti dalju saradnju.

Ukoliko želite možete nas pronaći i na Facebook-u. Budite deo mreže naših zadovoljnih kupaca.

Vaš ATLAS sport!

 

 

 

uki-logo
  • Adresa: Radnička 47, (preko puta OMV pumpe), Beograd - prikaži
  • Telefon: 011/357-22-31, 060/512-94-66
  • Radno vreme: ponedeljak-petak 09:00-19:00h, subota 09:00-14:00h

Kosovo je Srbija Zastava Srbije

© ATLAS sport, prodavnica sportske opreme, Beograd, Srbija 2024. Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions.

Ovaj sajt koristi kolačiće, koristimo ih da bismo vam olakšali proces kupovine i prezentacije artikala i unapređenje sajta. Ako nastavite da koristite ovu veb prezentaciju, pretpostavićemo da se slažete sa korišćenjem kolačića i da ste pročitali našu politiku oko privatnosti na strani privatnost korisnika, stranu o garanciji, načinima plaćanja, načinima isporuke robe i naravno uputstvo o naručivanju.